Sa sajta SDS-a

Uklonjeno saopštenje da se neće odazvati pozivu Dodika na učešće na tribini

  • 15.11.2019. 12:17

Na veb-sajtu SDS-a uklonjeno je saopštenje ove stranke u kojem su naveli da se neće odazvati pozivu srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da prisustvuju tribini sa najistaknutijim predstavnicima društvenog, poslovnog i političkog života Istočnog Sarajeva.

Saopštenje je sinoć bilo na veb-sajtu SDS-a, ali je naknadno uklonjeno.

Dodik je sinoć u sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu održao tribinu kojoj je prisustvovalo oko 250 predstavnika društvenog, poslovnog i političkog života ovog grada, među kojima je bio i značajan broj članova SDS-a.

Među njima je bio i načelnik opštine Sokolac i visoki funkcioner SDS-a Milovan Bjelica koji je aktivno učestvovao u razgovoru i pozdravio održavanje ovakvih skupova.

On je nakon tribine izjavio novinarima da ga je najviše zanimalo pitanje trase auto-puta Beograd-Sarajevo, koja treba da ide od Beograda, Požege, Gornjeg Vardišta, prema Višegradu i Sarajevu i da je od Dodika dobio odgovor da će se raditi po dokumentima Republike Srpske.

"Predviđena je trasa puta od Višegrada, Ustiprače, Rogatice, Podromanije i LJubogošte", precizirao je Bjelica, navodeći da se ne očekuje da ovim prostorom ide auto-put, ali da se očekuje da bude izgrađen brzi put.

Bjelica je ponovio da podržava zaključke Narodne skupštine Republike Srpske, posebno kada je riječ o tužbama protiv visokih predstavnika radi zaštite institucija i pojedinaca.

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.