Tomislav Kovač

Ukidanje MUP-a Srpske je suština Mektićevih napada

  • 23.07.2018. 09:32

Ratni ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Tomislav Kovač u svom tekstu komentariše razlog konstantnih napada ministra bezbjednosti BiH Dragana Mektića na Ministarstvo unutrašnjih poslova Srpske.

Tekst prenosimo u cijelosti:

"Ustali po treći put na ustanak protiv Sarajeva krajiški muslimani.

Za vrijeme Tita početkom 60-ih Cazinska buna ugušila ih OZNA, nemio događaj i komunistička nomenklatura izbrisala je ovaj događaj iz istorije.

Udar Sarajeva na Fikreta Abdića, kao sredstvo za rušenje Hamdije Pozderca pro jugoslovenske linije muslimana.

Tokom rata 1992. krvavi nastavak obračuna srpskog i muslimanskog Babe sa fundamentalistom Alijom Izetbegovićem.

Sudnja 2018. obračun lidera SDA Bakira Izetbegovića sa cijelom Krajinom, kroz plan da bošnjačku federalnu "popravi" sa pravim muslimanima iz Pakistana.

Njihovi mentori znaju kako se to radi. Napravi se prostor sa kog se dalje ne može i stvori se enklava, tačnije nova tačka prema Evropi, koja neće moći biti kontrolisana.

Biće ekonomski održiva kroz finansiranje od puteva, droge i terorizma.

Zemlje ima na pretek srpske napuštene, a i Agrokomercovih objekata, da se jednom za svagda uništi Babino čedo i simbol otpora Sarajevu.

Za realizaciju zadužen ministar bezbjednosti BiH Dragan Mektić i Srbi u tom ministarstvu, jer su dužni Bakiru Izetbegoviću da pokrivaju bošnjačka mjesta.

Međutim, Krajina se ponovo pobuni i to ova Federalna bošnjačka, prozreli su Mekića i spas vide u oslanjanju na srpski MUP. Ne daj Bože isti onaj kao u ratu 1992. plus Dragan Lukač, ministar unutrašnjih poslova, krajišnik iz Bihaća.

Mektićevi sponzori brzo reaguju i prave emisiju na BN televiziji, kako bi se ublažio problem migrantske okupacije federalne Krajine.

Međutim, bojeći se njegovih mentalnih mogućnosti, dodijelili su mu guvernantu dr. Darka Trifunovića, da on narodu pojasni stručno probleme migracije i kao dio procesa u svijetu, tako da običan čovjek shvati da je to dio kolača, koji su Nijemci već progutali.

Naravno, ako je to progutala Njemačka i Evropa, to mora da je neophodno i za Bosnu.

Oplemenjeni Mektić iznesi plan. Za sve je kriv MUP Republike Srpske, kriminalci, dileri. "Guta" to narod i treba ti ovo Lukaču, što ga ne uhapsiš ili makar što mu ne spucaš šamarčinu.

Ovo su uvrede preko kojih ne možeš preći kao ministar i nekadašnji čovjek sa "m....."

U suštini mora se ukinuti MUP Srpske, jer je on brana u uspostavljanju rute Pakistan-Iran-Turska-Kosovo-Sanddžak-BiH.

Srbi nemojte ovo zamjeriti Mektiću. On je glup da sve ovo shvati, čovjek nema školskih drugova. On ima samo indeks. Ostavite ga bošnjačkim krajišnicima, rastrgaće ga, već su ga "skontali" gotov je".

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.