UKC RS: Četiri osobe preminule od virusa korona u Srpskoj

  • 03.05.2020. 09:12

U protekla 24 sata u Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske preminuli dvije žene i dva muškarca kod kojih je potvrđeno prisustvo novog korona virusa, saopšteno je iz UKC Republike Srpske.

Riječ je o sedamdestosmogodišnjoj pacijentici iz Oštre Luke, koja je imala više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječena je od 21.4.2020. godine.

Druga preminula je sedamdesetčetvorogodišnja pacijentica iz Banjaluke koja je imala više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječena je od 27.4.2020. godine.

Treći preminuli je šezdesetsedmogodišnji pacijent iz Banjaluke koji je imao više udruženih oboljenja. U Klinici za infektivne bolesti liječen je od 23.4.2020. godine.

Četvrti preminuli je četrdestšestogodišnji pacijent iz Banjaluke koji je imao udruženo oboljenje. U Odjeljenju intenzivne njege "Covid 19" je liječen je od 21.4.2020.godine. 

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.