Bliže građanima

Ujedinjena Srpska otvorila kancelariju u naselju Petrićevac

  • 04.08.2018. 19:23

Želimo da budemo što bliže građanima, poručuju danas iz Ujedinjene Srpske, tačnije, iz njihovog novotvorenog Mjesnog odbora u banjalučkom naselju Petrićevac. Tamo svi zainteresovani mogu da dođu po savjet ali i provjere zdravlje. 

"Ono što je specifičnost i po čemu smo posebni je to da građani mogu u našu kancelariju, ne samo članovi stranke, nego i svi građani da dođu, da izmjere krvni pritisak, šećer, da zatraže neki od pravnih savjeta, da se posavjetuju o bilo kojim temama jer imamo u okviru Gradskoj odbora Ujedinjene Srpske u Banjaluci pravni tim, Odbor za zdravstvo, Odbor za penzionere," kaže Milan Petković, potpredsjednik Ujedinjene Srpske.

Specifični smo i po tome što dajemo šansu mladima, kažu još u Ujedinjenoj Srpskoj. 

"U Ujedinjenu Srpsku učlanjuju se mladi ljudi, koji su obrazovani, sposobni i imaju mogućnost da naprave karijere za poslove za koje su se školovali, a veliki broj mladih se zbog toga vratio iz inostranstva," rekla je Valentina Kecman, predsjednik Odbora za međunarodnu saradnju stranke Ujedinjena Srpska.

Prema njenim riječima, mladi ljudi u Ujedinjenoj Srpskoj nisu samo formalno, nego da bi donosili odluke i davali inicijative. Otvaranju kancelarije u naselju Petrićevac prisustvovao je i predsjednik stranke Nenad Stevandić. 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм