Sukobi unutar SDS-a na društvenim mrežama

Tviter obračun Dragana Mektića i Milovana Bjelice

  • 08.04.2019. 19:18

Sukobi unutar Srpske demokratske stranke ovih dana preselili su se i na društvene mreže. Samo pet dana nakon što je otvorio Tviter nalog, Dragan Mektić je požurio da se javno obračuna sa svojim stranačkim kolegom Milovanom Bjelicom. Povod je bio tvit potredsjednika SDS-a u kojem je osudio to što Mektić gura Republiku Srpsku u NATO. SDS-ov ministar bezbjednosti u tehničkom mandatu, nije dugo čekao da mu odgovori u svom poznatom maniru .

TVIT MILOVAN BJELICA: Jedan ministar, Srbin, pa još član SDS-a bi nas gurao u NATO!

TVIT DRAGAN MEKTIĆ: Kad bi se Ciska pitalo mi bi u prvobitnu zajednicu. Samo si ti Cicko Srbin.

Tako je nastao pravi tviter rat dvojice stranačkih kolega. Sve to prati i budno oko tviter zajednice kojoj sve to, ako je suditi prema komentarima, liči na komediju. Od Mektićeve javne podrške ulasku BiH u NATO, ogradile su se i njegove stranačke kolege. Nedeljko Glamočak, SDS-ov poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske kaže da Mektićev stav nije i stav organa stranke. U međuvremenu, Mektić tvituje o tome ko je veći Srbin. 

TVIT MILOVAN BJELICA: Iz prvobitne zajednice tebe bi prije izbacili nego Vukota iz SDS-a. Naravno da nisam samo ja Srbin, ali se dobro vidi ko se ponaša kao da nije.

TVIT DRAGAN  MEKTIĆ: Ti si samo po zanimanju Srbin i po koristi koju si izvukao iz toga. Idi u penziju magistre i prevaro Srpska.

Tviter obračun dvojice stranačkih kolega samo je još jedan od dokaza sukoba unutar Srpske demokratske stranke, koji traju mjesecima unazad. 

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм