Niko nije snosio odgovornost

Tubin: Šarović je izgubio šest narodnih poslanika, a priča o promjeni skupštinske većine

  • 18.02.2021. 21:09

Šarović može da priča šta god hoće, ali nije realna priča da dođe do promjene skupštinske većine u Srpskoj, rekao je Milan Tubin, narodni poslanik u emisiji "1 na 1".

"To je veoma nerealno i to je političko naduvavanje. Šarović može da priča šta god hoće, ali to nije realna priča. Prvo, on je sa 16 poslanika došao na 10. Odgovornim se smatra naš šest što je otišlo i razne su priče zbog toga, a u SDS-u ni Šarović ili niko nije izašao i rekao "ja snosim odgovornost, ja sam izgubio šest narodnih poslanika". Da je samo po četiri hiljade glasova to 24.000, a da ne pričamo o lokalnim izborima", rekao je Tubin za ATV.

On kaže da opozicija nema snagu da preuzme skupštinsku većinu. 

"Moje mišljenje je da trenutno opozicija nema snagu da to uradi, ako može, svaka čast, ali najviše dešavanja je iz SDS. U SDS-u su se ljudi radovali kada je Mićo Mićić isključen iz stranke, ali ne članstvno, nego pojedini članovi Predsjedništva. Članstvo je čestito, a rukovodstvo je pravilo toliko grešaka i niko nije snosio odgovornost danas svi isti sjede", kaže Tubin.

Podsjetimo, predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović tvrdi da opozicija pregovara sa strankama iz vlasti i da je moguće da do promjene skupštinske većine dođe već ove godine.

Тагови:
  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)