Čeka Skupštinu SDS-a

Tubak: Vukota Govedarica će uskoro postati prošlost SDS-a

  • 27.11.2018. 19:01

Bivši predsjednik Opštinskog odbora SDS-a Čelinac Goran Tubak kaže da očekuje Skupštinu SDS-a na kojoj će doću do smjene predsjednika te stranke Vukote Govedarice.

"Očekujući Skupštinu SDS nadam se da će konačno da dođe do smjene sadašnjeg, nesposobnog, predsjednika Vukote Govedarice, koji me je bezrazložno „isključio“ iz stranke", naveo je Tubak.

On kaže da podršku dobio od glasača Srpske demokratske stranke i zastupam građane opštine Čelinac djelujući opoziciono u redovima SDS.

"Podršku sam dobio od glasača Srpske demokratske stranke i zastupam građane opštine Čelinac djelujući opoziciono u redovima SDS, gdje sam i predsjednik kluba SDS", naveo je Tubak.

On kaže da ne poštuje "samovoljnu odluku odlazećeg Vukote Govedarice, koji će uskoro postati prošlost SDS".

Тагови:
  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.