Istočno Novo Sarajevo

Tri člana PDP-a prešla u Ujedinjenu Srpsku

15:29, 08.02.2020.
Izvor: Srna
Tri člana PDP-a pristupila su Opštinskom odboru Ujedinjene Srpske Istočno Novo Sarajevo, izjavio je predsjednik ovog odbora Milan Maunaga.

Maunaga je naveo da je riječ o Željki Tolj-Vasović, koja je bila predsjednik Aktiva žena PDP-a Istočno Novo Sarajevo i član Opštinskog i Regionalnog odbora PDP-a, te još dva člana ove stranke.

On je izrazio zadovoljstvo što su prepoznali Ujedinjenu Srpsku kao najbolju političku opciju u Republici Srpskoj, ali i politiku koju vodi lider stranke Nenad Stevandić.

"Drago mi je što će ovi sada već bivši članovi PDP-a svoje političko djelovanje nastaviti u okviru Ujedinjene Srpske i Opštinskog odbora stranke Istočno Novo Sarajevo", rekao je Maunaga na konferenciji za novinare.

Vasovićeva je izrazila nadu da će zajedno sa ostalim članovima Ujedinjene Srpske graditi pozitivne promjene i raditi u interesu Republike Srpske.

"Zalažem se za očuvanje srpskih nacionalnih interesa i interesa Republike Srpske i taj svoj posao mislim da ću najbolje raditi u okviru ove političke partije, jer su to upravo njene vizije", rekla je Vasović i najavila prelazak još nekih članova PDP-a u ovu stranku.