Slađana Skočajić

Trebinje dobilo zamjenika gradonačelnika

  • 02.10.2019. 19:30

Trebinje konačno ima zamjenika gradonačelnika. Slađana Skočajić profesorsku katedru zamjeniće foteljom drugog čovjeka grada tako su danas odlučili trebinjski tribuni.  Skočajićeva je diplomirani ekonomista a u Centru srednjih škola u Trebinju radila je punih 18 godina. Kaže raduje se što će biti dio dobrog tima.

"Pošto sam ja opredjeljena za cjeloživotnno učenje, odlučila sam da napustim učionicu i da dođem  na teren da pokažem da ono što sam u teoriji govorila može da se realizuje na terenu", kaže Slađana Skočajić, zamjenik gradonačelnika Trebinja.

Svojoj zamjenici najviše se obradovao gradonačelnik. Od kada je sjeo u fotelju prvog čovjeka grada Mirko Ćurić nije ima zamjenika kroz šalu kaže da već kuje planove za odmor. Siguran je da je Skočajićeva pravi izbor.

"Ono što je ključno i što je veoma bitno je da je Slađana čovjek koji ima snage, energije i volje da podrži tim koji je već prisutan skoro tri godine u Trebinju. Ima ideja ima dosta rezultata", kaže Mirko Ćurić, gradonačelnik Trebinja.

Protiv ovog prijedloga pobunili su se koalicioni partneri iz DNSa, čim su čuli da je Slađana Skočajć kadar SNSDa skupštinu su napustili a novinare zaobišli, poručivši da je ponovo prekršen koalicioni dogovor. U opoziciji kažu da je bilo i vrijeme da se ova funkcija konačno popuni.

"Mislim da će obavljati čestito taj posao  i biti u službi građana Trebinja  i dobrobiti grada Trebinja u cjelini", kaže Zoran Anđušić, odbornik POLIGRAF-a Trebinje.

I na ovom zasjedanju govorilo se o novcima, izglasan je izvještaj o Izvršenju budžeta za prvu polovinu godine. I tačka o cijenama parkinga ponovo se našla na dnevnom redu, na nekim parkiralištima cijene su znatno umanjene.

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм