Poslanik SP u NSRS

Todorović: Јeftina politička priča opozicije

  • 05.02.2020. 13:45

Poslanik Socijalističke partije (SP) u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Todorović izjavio je danas Srni da nema potrebe za sazivanjem posebne skupštinske sjednice koju traži SDS i na kojoj bi bilo riječi o NATO-u, jer Srpska ima usvojenu Rezoluciju o vojnoj neutralnosti.

"Nema potrebe da trošimo vrijeme poslanika na bespredmetnu raspravu jer ima važnijih pitanja kojima se moramo baviti. Očito da opozicija u Srpskoj želi da dobije neke političke poene u nedostatku adekvatnih rješenja koja bi mogla ponuditi kao alternativu", rekao je Todorović, komentarišući tvrdnje predsjednika SDS-a Mirka Šarovića o pitanju NATO-a.

Todorović ukazuje da opozicija jeftinim političkim pričama želi da ostvari određenu vrstu dobiti.

"Kao odgovorna vlast ne treba da nasijedamo na zahtjeve opozicije i moramo se baviti pitanjima koja su značajna za građane", poručio je Todorović.

Predsjednik SDS-a Mirko Šarović istakao je da ne odustaju od zakazivanja sjednice Narodne Skupštine Republike Srpske u vezi sa utvrđivanjem odgovornosti za, kako je istakao, aktiviranje Akcionog plana za članstvo u NATO-u i nastavak puta BiH ka NATO-u.

Pročitajte još:

Žele da ostanu u Srpskoj: Dario i Andrej iz Novog Grada pokrenuli vlastiti biznis

Pozlilo vozaču autobusa koji je prevozio djecu: Udario u zaštitnu ogradu

Crveno upozorenje za BiH zbog olujnih udara

Bila im je rob: Nenad i Mileva devet mjeseci držali i mučili Jelenu

Šta ne biste smjeli raditi prije seksa

Pogledajte vilu koju su kupili Megan i Hari u Kanadi

Kako da sami prekontrolišete štitnu žlijezdu?

Vic dana: Za rođendan hoću pušku!