Petar Đokić

Težimo ka stvaranju društva jednakosti

  • 08.02.2019. 21:07

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić izjavio je večeras u Bijeljini da je napredak Republike Srpske vidljiv u svim segmentima i da će socijalisti nastaviti da se zalažu za napredniju državu i razvijenije društvo.

"Naša borba za ostvarenje tih ideja trajaće i narednih decenija, a ona je vidljiva kroz rad SP-a i naš uticaj na politike, zakone i institucije Srpske", rekao je novinarima Đokić koji je u Bijeljini prisustvovao stranačkoj proslavi. 

On je istakao da je Republika Srpska solidarna, odgovorna Republika, zasnovana na principima humanističkih vrijednosti, u kojoj se teži ka stvaranju društva jednakosti, što su principi koje konstantno provodi ova partija. 

"U Bijeljini smo, kao i širom Republike Srpske, svih prethodnih decenija vodili politiku koja je uspijevala da se otrgne iz vrtloga dnevnih političkih sporova i sukoba, ponekad i potpuno bespotrebnih", ocijenio je Đokić i zahvalio Gradskom odboru SP-a Bijeljina na marljivom radu i uspjesima tokom izbornih ciklusa. 

Na tradicionalnom godišnjem druženju, koje je održano u salonu "Grand", predsjednik bijeljinskog Gradskog odbora SP-a Nedeljko Jović rekao je da bijeljinski socijalisti iz jednog u drugi izborni ciklus ostvaruju dobre rezultate i da imaju stabilan politički rad. 

"Nismo u politici radi ličnih interesa, nego isključivo zbog toga što vjerujemo u ideju SP-a i naše jedinstveno djelovanje će ubuduće donositi još bolje rezultate", ocijenio je Jović. 

On je poručio da Bijeljina ne može biti bolji i ljepši grad bez jake SP u kojoj su socijalisti sada opozicija.  

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.