U organizaciji lokalnog SNSD-a

Teslić: Protestna šetnja u znak podrške Draganu Bogdaniću FOTO, VIDEO

  • 22.04.2019. 10:41

Nekoliko stotina građana Teslića je izašlo u "Šetnju podrške", povodom fizičkog napada na Dragana Bogdanića, predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Teslić i poslanika u Predstavničkom domu bh. parlamenta.

Šetnju je organizovao tamošnji SNSD, da bi, kako kažu, "ubuduće spriječili iste ili slične događaje koji se mogu desiti svakome od nas". Organizatori tvrde da se okupilo više od 800 ljudi.

Šetači su prošli rutu od stranačkih prostorija do zgrade "Biroa" gdje se danas održava vanredna sjednica Skupštine opštine Teslić, sazvana povodom napada na Bogdanića. Na sjednici su prisutni predstavnici policije, ali i sam Bogdanić.

Na sjednici ne prisustvuju odbornici SDS-a, SDA i SDP-a.

Bogdanić je prošle srijede fizički napadnut u centru Teslića. Bivši ministar zdravlja Republike Srpske smatra da napad na njega ima političku pozadinu.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.