SDS

Teslić podržava kandidaturu Miličevića

  • 04.06.2019. 21:19

Opštinski odbor SDS-a Teslić podržava kandidaturu Milana Miličevića za stranačkog predsjednika i osuđuje pritiske i kampanju protiv njega, koji dolaze iz pojedinih krugova ove stranke i drugih političkih partija.

Zamjenik predsjednika Opštinskog odbora SDS-a Milovan Stanković rekao je večeras na konferenciji za novinare da teslićki SDS čvrsto stoji iza Miličevićeve kandidature za predsjednika SDS-a, ocjenivši da je kampanja protiv njega tokom unutarstranačkih izbora prešla pravila fer-pleja. 

"Naši delegati će sigurno podržati Miličevića. Svih 450 delegata, koliko ih ima Skupština SDS-a i koji su različitih razmišljanja, pozivam da svoj politički stav prema svim kandidatima, pa i prema Miličeviću, iskažu svojim tajnim glasanjem, a nikako onako kako je to rađeno u posljednjih nekoliko mjeseci", rekao je Stanković. 

On kaže da je simptomatično to što su pritisci na teslićki SDS i na njegovog predsjednika Miličevića krenuli neposredno nakon njegove kandidature za lidera stranke. 

Stanković je poručio da je teslićki SDS-a godinama jedan od predvodnika stranke prema rezultatima, aktivnostima, prisustvu u javnosti. 

Član Izvršnog odbora teslićkog SDS-a Milan Kasapović osudio je i negirao sve navode pojedinaca i medija kojima se omalovažava, ponižava i vrijeđa teslićki Opštinski odbor kao izdajnički. 

"Zahtijevamo da se prestane sa hajkom na teslićki Opštinski odbor i na našeg kandidata za predsjednika SDS-a", rekao je Kasapović. 

On je poručio da oni koji unutar SDS-a svoju poziciju grade na negativnoj kampanji ne misle dobro ovoj stranci, te da umjesto na stabilizaciji rade na njenom urušavanju. 

Opštinski odbor SDS-a Teslić u svojim zaključcima podsjetio na nedavni uspjeh stranke kada građani nisu podržali opoziv načelnika opštine Milana Miličevića, koji je pokrenuo lokalni SNSD-a sa koalicionim partijama. 

"Opštinski odbor SDS-a Teslić bez obzira na ishod unutarstranačkih izbora, poštovaće kao i do sada program i politiku i sve organe stranke i odluke koje oni donose, te kao i uvijek insistirati i raditi na jedinstvu unutar SDS-a", navodi se u zaključku Opštinskog odbora SDS Teslić. 

Konferenciji za novinare prisustvovao je i predsjednik teslićkog SDS-a Milan Miličević.  
 

  • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина