Predsjedavajući Savjeta ministara BiH

Tegeltija: Veliki doprinos Momčila Krajišnika u zaštiti srpskog naroda

  • 15.09.2020. 12:10

Predsjedavajući Savjeta ministara Zoran Tegeltija uputio je danas, povodom smrti Momčila Krajišnika, prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske, telegram saučešća njegovoj porodici, ističući da će Krajišnik ostati upamćen kao veliki patriota koji je dao značajan doprinos u zaštiti srpskog naroda u najtežim trenucima.

"Sa žalošću sam primio vijest o smrti Momčila Krajišnika, prvog predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske. Momčilo Krajišnik ostaće upamćen kao veliki patriota koji je svojim znanjem i hrabrošću dao veliki doprinos u zaštiti srpskog naroda u najtežim trenucima za njegov opstanak na prostorima BiH", istakao je Tegeltija.

Predsjedavajući Savjeta ministara naglasio je da je odlazak Momčila Krajišnika veliki gubitak za porodicu i prijatenje, ali i za cijeli srpski narod, saopšteno je iz kabineta predsjedavajućeg Savjeta ministara.

"Saosjećajući u bolu koji vas je zadesio, molim vas da primite izraze mog najdubljeg saučešća", navodi se u telegramu saučešća.

Prvi predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Momčilo Krajišnik preminuo je jutros u Banjaluci od posljedica zaraze virusom korona.

Krajišnik je preminuo na Klinici intenzivne medicine za nehirurške grane Univerzitetskog kliničkog centra, gdje je hospitalizovan 30. avgusta.
 

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)