U vezi sa predmetom "Dragičević"

Tegeltija na sastanku sa Švrakom i Lepirom

  • 27.12.2018. 15:13

Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog savjeta /VSTS/ BiH Milan Tegeltija i članovi Stalne komisije za efikasnost tužilaštava sastaće se sutra u Banjaluci sa glavnim tužiocima Republičkog tužilaštva i banjalučkog Okružnog tužilaštva Mahmutom Švrakom i Želimirom Lepirom.

Sastanak, sa ciljem informisanja o radu ovih tužilaštava sa posebnim akcentom na aktuelna dešavanja u vezi sa predmetom "Dragičević", biće održan u prostorijama Republičkog tužilaštva sa početkom u 12.00 časova, najavljeno je iz VSTS-a. 

"Predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća Bosne i Hercegovine će, zajedno sa članovima Stalne komisije za efikasnost tužilaštava, 28. decembra 2018. godine, u prostorijama Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske u Banjaluci, u 12:00 sati, održati sastanak sa glavnim republičkim javnim tužiocem Republičkog javnog tužilaštva Republike Srpske i glavnim okružnim javnim tužiocem Okružnog javnog tužilaštva u Banjaluci, s ciljem informisanja o trenutnom radu ovih tužilaštava s posebnim akcentom na aktualna dešavanja vezano za predmet “Dragičević”", saopšteno je iz VSTS.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Прича се

    Политичка, дебатна емисија доноси широк избор актуелних тема, супротстављених ставова, различитих углова, чињеница и реплика.

  • 21:20 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 22:05 Серија: Авионџије (12+)

    ''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:35 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)