Savez nezavisnih socijaldemokrata

SzP priprema priču o umiješanosti porodica kandidata SNSD-a u slučaj Dragičević

  • 31.08.2018. 13:09

SNSD je saopštio da raspolaže pouzdanim informacijama da, s ciljem vođenja najprimitivnije kampanje i diskreditacije njihovih kandidata za srpskog člana Predsjedništva BiH i predsjednika Republike Srpske, "takozvani Savez za promjene i njihovi medijski egzekutori" planiraju plasiranje priče o umiješanosti članova porodica SNSD-ovih kandidata u slučaj stradanja Davida Dragičevića.

"Naznake za ovakvu prljavu kampanju nedavno je dala i opskurna "Rikošet produkcija" iz Srbije na društvenim mrežama, gdje se ova laž i plasira u medijski prostor Republike Srpske i Srbije", navedeno je u saopštenju. 

U SNSD-u ističu da svakodnevni pozivi na linč sa Trga Krajine i stvaranje incidentne atmosfere govore u prilog postojanja scenarija da se u završnici kampanje, prije izborne tišine, "gnusnim lažima pokuša uticati na glasače i time bar malo popravi katastrofalan izborni rejting saraj-čaršijske koalicije koja se naziva i Savez za promjene". 

SNSD je pozvao javnost da ne pristane i osudi ovakav, do sada neviđen primitivizam i orkestriranu prljavštinu obilato pomognutu sredstvima iz stranih ambasada, a nadležno tužilaštvo da što prije rasvijetli slučaj kako bi prestala njegova zloupotreba u političke svrhe. 

"Vjerujemo da će narod Republike Srpske one koji su u nedostatku bilo kakvog političkog programa sve karte stavili na laž i podmetanja, 7. oktobra poslati na mjesto koje zaslužuju, a to je politička istorija", dodaje se u saopštenju.
 

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија

    ''''Серија

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.