Uživo na ATV-u od 18 časova

Svečani prijem povodom dana Republike Srpske i 27 godina od prvog Ustava

  • 28.02.2019. 07:37

 Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji prirediće večeras u Beogradu svečani prijem povodom Dana Republike Srpske i 27 godina od proglašenja prvog Ustava Srpske. Svečani prijem počinje u 18 časova, a direktan prenos možete da pratite na programu Alternativne televizije.

Zvanicama će se prigodnom besjedom obratiti predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, uz blagoslov Njegove svetosti patrijarha srpskog Irineja i obraćanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, saopšteno je iz Predstavništva Republike Srpske u Beogradu. 

Riječi dobrodošlice uputiće, kao domaćin ovog prijema, šef Predstavništva Republike Srpske u Srbiji Mlađen Cicović. 

Prema do sada potvrđenim najavama, prijemu će prisustvovati predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović, premijer Republike Srpske Radovan Višković, potpredsjednici skupština Srbije i Republike Srpske, ministri u vladama Srbije i Srpske i ostali zvaničnici Srbije i Srpske. 

Prijemu će prisustvovati predstavnici diplomatskog kora u Beogradu, ugledne ličnosti iz svijeta kulutre, umjetnosti, nauke, prosvjete, privrede i sporta Srbije i Republike Srpske i veliki broj zvanica i gostiju. 

U umjetničkom dijelu programa učestvovaće Gudački sastav Banjalučke filharmonije i vokalne umjetnice Valentina Milekić, Kristina Ivanović i Ana Marković Malbaša. 

Peti prijem koji u Beogradu ovim povodom priređuje Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji zakazan je za 18.00 časova u Starom dvoru /Skupština grada Beograda/. 

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    Серија: Ел Чапо (16+)