Željka Cvijanović

Sve stranke da se konsultuju o važnim pitanjima za Srpsku

  • 21.07.2019. 14:25

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas da treba nastaviti sa održavanjem međustranačkih konsultacija u Srpskoj o važnim pitanjima za Republiku, bez obzira da li su u pitanju stranke vlasti ili opozicije.

Cvijanovićeva, koja je i potpredsjednik SNSD-a, rekla je novinarima u Šipovu da takav odnos ove stranke treba da postoji i sa PDP-om, koji je "naslutio određene kontakte sa SNSD-om". 

"Nije bilo zvaničnih kontakata, ali znam da je bilo komunikacije i da postoji određeni dogovor u vezi sa tim kada prođu ljetni odmori", rekla je Cvijanovićeva. 

Ona je podsjetila da su se prvi sastanci o važnim pitanjima za Srpsku sa opozicionim strankama, među kojima je i PDP, ranije i desili na inicijativu SNSD-a. 

"Nema razloga da to SNSD ne želi. Dakle, biće komunikacije i ima mnogo važnih tema za Republiku o kojima bi trebalo da razgovaraju i vlast i opozicija", rekla je Cvijanovićeva komentarišući ranije najave sastanka SNSD-a sa predstavnicima PDP-a. 

Ona kaže da ima stvari koje su dnevnopolitičke i koje ne zahtijevaju stranačke razgovore, ali strateške teme traže razgovor partija, posebno onih koje su parlamentarne.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

    ''Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:20 Серија: Ред Рок (12+)

    Ред Рок' је ирска криминалистичка серија која прати случајеве полицијске станице смјештене у измишљени приморски град Ред Роцк у близини Даблина, те приватне турбулентне односе гардиста и мјештана.

  • 23:45 Ноћни програм

    Ноћни програм