Derventa

Sutra vježba sa scenarijem rješavanja talačke krize

  • 13.06.2021. 16:24

Na području Dervente, u rejonu Babino brdo, sutra će biti održana taktička vježba sa scenarijem rješavanja talačke krize, koju organizuje Centar za obuku Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske.

Iz MUP su naveli da vježbu organizuju cijeneći bezbjednosne izazove sa kojima se svakodnevno susreću.

Cilj je uvježbavanje i provjera obučenosti pripadnika MUP-a Srpske za posebno organizovanje i koordinaciju u kriznim situacijama, saopšteno je iz MUP-a.

Osim policijskih službenika Policijske uprave Doboj, u vježbi će učestvovati i pripadnici Јedinice žandarmerije, Specijalne antiterorističke jedinice, Uprave za policijsku podršku i Policijskog pregovaračkog tima.

Lukač i Kostrešević će vježbi prisustvovati od 14.00 časova, a predstavnici medija moći će da prisustvuju njenom završenom dijelu od 13.30 časova.

Тагови:
  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.