Sutra u Vladi sastanak zbog pogoršane epidemiološke situacije

  • 17.03.2021. 14:44

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković organizovaće sutra sastanak na kojem će biti razmatrana pogoršana epidemiološka situacija u Srpskoj.

Sastanku, koji će biti održan 13.00 časova u Adminstrativnom centru Vlade Republike Srpske, prisustvovaće gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, Banjaluke Draško Stanivuković, Doboja Boris Јerinić, Zvornika Zoran Stevanović, Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosića, Bijeljine Ljubiša Petrović, Gradiške Zoran Adžić, Dervente Milorad Simić, Prijedora Dalibor Pavlović, kao i direktor Instituta za javno zdravstvo Branislav Zeljković, direktor Inspektorata Republike Srpske Milovan Krčo, direktor Univerzitetskog kliničkog centra Vlado Đajić, te direktor bolnice "Sveti Vračevi" u Bijeljini Zlatko Maksimović.

Sastanku će prisustvovati i ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić i ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač, najavljeno je iz Biroa Vlade za odnose s javnošću.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.