Predsjednik Mladih socijaldmeokrata

Šulić: Stanivuković u svoj rijaliti pokušao da uvuče i heroja Gavrila Principa

  • 10.09.2018. 19:59

Predsjednik Mladih socijaldmeokrata Denis Šulić izjavio je Srni da član PDP-a "Draško Stanivuković nastavlja sa vođenjem rijaliti politike, ali ovaj put je otišao korak dalje pa je nakon djeda, bake, prijatelja, kućnog ljubimca u svoj rijaliti pokušao da uvuče i heroja naše istorije Gavrila Principa".

Šulić je naglasio da je "posebno smiješno kada Stanivuković, koji je napao predsjednika i premijerku Republike Srpske, za sebe kaže da je Gavrilo Princip". 

On je konstatovao da je malo ljudi u našoj istoriji koji se mogu porediti sa Gavrilom Principom, njegovom hrabrošću i njegovom žrtvom za slobodu, a najmanje bi to mogao da radi Stanivuković. 

"Podsjetiću ga da je Gavrilo Princip bio borac za slobodu našeg naroda, a protiv vlasti koja je bila okupaciona, dok je Stanivuković napao narodnu vlast u Srpskoj koju je naš narod birao, a i član je stranke koja otvoreno sarađuje sa strancima koji se kod nas ponašaju kao okupatori, tako da je on dio snaga protiv kojih bi i danas bio Gavrilo Princip kao što smo i mi koji samo možemo reći da imamo čast što smo na Principovom putu i što imamo iste principe, a nikako se ne smatramo dostojnima da se poredimo sa njim", poručio je Šulić. 

On je još jednom pozvao sve učesnike u političkoj borbi, a posebno mlade, da tu borbu vode korektno, dostojanstveno i čestito. 

"Nemojmo se služiti provokacijama i podmetanjima! Izađimo pred narod i pustimo narod da odluči. Odluka naroda na izborima za nas je svetinja", naglasio je predsjednik Mladih socijaldemokrata Denis Šulić. 

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.