Lider Ujedinjene Srpske

Stevandić: Savez za promjene sada igrao oko Komšića

  • 06.08.2019. 22:45

Lider Ujedinjene Srpske, Nenad Stevandić, poručio je u Večernjim vijestima Alternativne televizije da će se Savez za promjene okrenuti Komšiću.

"Savez za promjene sada igrao sa Komšićem ne bi li on uspio da uslovljava formiranje vlasti da bi oni ostali što duže na svojim funkcijama", poručuje Stevandić.

Republika Srpska oličena u pobjedničkoj koaliciji je imala iste uslove i prije devet mjeseci. Mi nismo uslovljavali, druga strana je uslovljavalo poručuje Stevandić.

Lider Ujedinjene Srpske priča da je Izetbegović dao šansu Šaroviću da pronađe dva poslanika.

"Šarović je nudio da to budu iz DNS-a i SP, ali se niko nije odazvao. Tada Izetbegović nije imao kud i imao je pragmatičnu odluku a u toj vrstu iznudice učini jedino što je moguće. Da vlast čini sa onima koji imaju legitimitet", kaže Stevandić i dodaje da uopšte ne zna kako je nekom palo na pamet da pravi vlast na neki drugi način.

  • 20:00 Лутрија РС, Лото

    Пренос извлачења добитних комбинације игре на срећу Лото 7/39 Лутрије Републике Српске.

  • 20:10 Емисија: Досије

    ''Емисија: Досије

  • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 21:30 Серија: Авионџије

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 22:05 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:20 Серија: Развратник (16+)

    ''Развратник’ је аустралијска ТВ серија коју је режирао Петар Данкан и познати аустралијски адвокат Чарлс Вотерстрит, који је био узор за грађење главног лика. Серија кроз пет сезона прати живот кривичара Кливера Грена, чији је живот у расулу.