Šef Tima za praćenje mjera i preporuka

Stevandić: Preduzete mjere pokazale se kao odlične

  • 27.04.2020. 13:30

Šef Tima za praćenje mjera i preporuka Republičkog štaba za vanredne situacije Nenad Stevandić rekao je da je grad Trebinje preduzeo sve neophodne mjere usljed pandemije virusa korona, zbog čega u ovom gradu nije došlo do ubrzanog širenja zaraze, saopšteno je iz trebinjskog Štaba za vanredne situacije.

Stevandić je, nakon razgovora sa predstavnicima trebinjskog Štaba za vanredne situacije, rekao da je Trebinje sprovodilo i određene mjere mimo Republičkog štaba, a koje su se pokazale kao odlične.

"Dobra saradnja nadležnih službi pomogla je da se vrlo brzo evidentiraju svi kontakti zaraženih lica i da se epidemiološki utvrde svi klasteri", naveo je Stevandić.

On je pozvao sve građane istočne Hercegovine na dodatni oprez.

"Bolje je da se držite disciplinovano i poštujete mjere još desetak dana, jer onda to nećete raditi još mjesec i deset dana", poručio je Stevandić.

Načelnik gradskog Štaba za vanredne situacije Stevan Bekan rekao je da je neophodno još malo strpljenja.

"Јoš nekih desetak dana i svima će nam biti dosta lakše", naveo je Bekan.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.