Slučaj "Dragičević"

Stevandić: Ostavke ne bi riješile slučaj

  • 29.12.2018. 21:14

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je jedino logičan zahtjev da se riješi slučaj stradanja Davida Dragičevića, te da nije uvjeren da bi do toga dovelo ispunjavanje zahtjeva njegovog oca Davora Dragičevića koji traži ostavke i hapšenja pojedinih osoba u Srpskoj.

"Kad bi svi podnijeli ostavke i kada bi Davorovi zahtjevi bili ispunjeni, da li bismo otkrili istinu, znali ko je ubica Davida i šta se zaista desilo", upitao je Stevandić. 

On je u izjavi Srni ocijenio da je jedino logičan zahtjev da se riješi misterija i slučaj Davidovog stradanja. 

"Ako budemo znali istinu, znaćemo i krivce i to je za podržati, jer bi se time završile sve priče. Otkrivanjem istine biće riješen i problem u vezi sa okupljanjem građana na Trgu Krajine, kao i sukobi i podijeljenost u Srpskoj. To bi svi građani podržali", ocijenio je Stevandić. 

On je naveo da se trenutno ne zna čiji su zahtjevi koje je danas iznio Dragičević, te da bi se, ako nisu njegovi, trebalo upitati o čemu se tu zapravo još radi. 

Dragičević je danas, uoči protesta zakazanog za sutra u Banjaluci, saopštio spisak zahtjeva koji uključuju ostavke i hapšenja pojedinih osoba. 

On je na zvaničnom Fejsbuk profilu "Pravda za Davida" zatražio ostavke ministra unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragana Lukača, načelnika Uprave za organizovani kriminal Darka Ilića, direktora Policije Republike Srpske Darka Ćuluma, patologa Željka Karana, te tužilaca Želimira Lepira i Dalibora Vreće. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.