Ujedinjena Srpska

Stevandić: Očekujemo odlične rezultate u svim izbornim jedinicama

  • 02.09.2018. 13:16

Ujedinjena Srpska je danas u hotelu "Bosna" organizovala druženje i koktel povodom prezentacije audio, video i štampanog materijala te loga i slogana koji će se koristiti u predstojećoj kampanji.

"Ubijeđeni smo u pobjedu i očekujemo odlične rezultate u svim izbornim jedinicama, rekao je na druženju Nenad Stevandić", predsjednik Ujedinjenje Srpske".

Stevandić je istakao da Ujedinjena Srpska ima "nadmoćan ekonomski program i nacionalnu platformu" i da pripada bloku koji na predstojećim izborima ne pobjeđuje radi sebe, nego radi interesa Republike Srpske. On je dodao da Ujedinjena Srpska bezrezervnu podršku daje i predsjedniku Republike Srpske Miloradu Dodiku na izborima za člana Predsjedništva BiH. 

"Zajedno se zalažemo za očuvanje Republike Srpske i da konačno u Sarajevu zaigra prava reprezentacija Srpske", rekao je Stevandić.

Druženju je prisustvovala i potpredsjednik SNSD-a Željka Cvjanović.

Stevandić je dodao da druga ponuda uključuje da se o Republici Srpskoj odluke donose van Srpske, a tu ponudu nosi Savez za promjene. 

"Naša ponuda ne sadrži da drugi odlučuju o nama, nego da sami odlučujemo o svojoj sudbini. Mi smo kao narod uspjeli da se uzdignemo u posljednjih 12 godina u Republici Srpskoj i da svaki dan budemo jači i da demonstriramo odlučnost da sami odlučujemo o svojoj sudbini", istakao je Stevandić. 

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić kaže da će pobjedom na izborima obezbjediti da u Sarajevu i Banjaluci budu najbolji ljudi. Tada, kaže Stevandić, možemo da se nadamo saradnji, a ne blokadama. Poručuje da Ujedinjena Srpska ima najkreativnije, najmlađe i najobrazovanije ljude, najviše energije za kampanju i čuvanje Republike Srpske.

Kandidat za predsjednika Republike, SNSD-ova Željka Cvijanović kaže da SNSD, DNS, SP, US zajedno čine jak koalicioni blok koji radi u interesu Republike Srpske. Poručuje da su mjere koje je vlast preduzela dokazale da su predano radili i uspjeli da postignu stabilnost.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 22:30 Серија: Ел Чапо (16+)

    *Серија: Ел Чапо (16+)

  • 23:30 Серија: Ред Рок

    Серија: Ред Рок