Lider Ujedinjene Srpske

Stevandić: Mektić zloupotrebio ubistvo Slaviše Krunića

  • 23.04.2019. 20:25

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić izjavio je večeras da je formiranje Savjeta ministara BiH još neizvjesno, jer ljudi iz starog saziva koriste svaku priliku da zloupotrebe sve situacije, pa i tragičan događaj ubistva Slaviše Krunića.

"Taj događaj je ministar bezbjednosti u Savjetu ministara u tehničkom mandatu (Dragan Mektić) pokušao da iskoristi kao novi model sukoba vlasti i opozicije", rekao je Stevandić. 

On je dodao da su se Mektićevi navodi - da je sinoćnje ubistvo Krunića sa "potpisom vlasti", pokazali kao neistina i skretanje pažnje jer je policija u roku od 15 časova otkrila ubice. 

Stevandić je novinarima uoči početka Skupštine banjalučke Gradske organizacije Ujedinjene Srpske rekao da ova stranka u Banjaluci na svakom koraku funkcioniše na najbolji način, navodeći kao primjer da je na području grada formirano više od 200 mjesnih odbora. 

"Ujedinjena Srpska može biti primjer i vodilja za sve ljude u Republici Srpskoj koji hoće da se bave politikom. Sa puno ponosa i organizovani dočekujemo sve naredne izazove i nadamo se jačanju Srpske, boljoj ekonomskoj politici, te povratku mladih i obezbjeđivanju uslova da mladi ostaju na ovim prostorima", ostakao je Stevandić. 

Na večerašnjoj skupštini izabran je novi Gradski odbor banjalučke organizacije Ujedinjene Srpske. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.