Ujedinjena Srpska

Stevandić: Ispunili smo cilj i upisali se u velike stranke

  • 01.09.2018. 16:11

Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić rekao je danas na stranačkoj konvenciji u Brčkom da ova stranka postoji u svim opštinama i selima u Republici Srpskoj i da se već "upisala u velike stranke, što je i bio dvogodišnji cilj".

On je rekao da je ovo bila deveta konvencija Ujedinjene Srpske na kojoj su predstavljeni njeni kandidati za izbore i na taj način su završene konvencije u svim izbrnim jedinicama. 

"Ovo je veoma bitna izborna jedinica gdje mi dokazujemo svoju snagu i gdje nismo bili zastupljeni dovoljno na lokalnim izborima, jer u većini opština u Izbornoj jedinici šest nismo izašli na izbore s obzirom da stranka još nije bila formirana", rekao je Stevandić Srni. 

On je dodao da je ovo što sada radi Ujedinjena Srpska "veliki uspjeh", najavljujući da će za nekoliko dana u Bijeljini biti otvorene još dvije kancelarije ove stranke, pored jedne postojeće. 

"Tako će Ujedinjena Srpska imati više od 63 kancelarije u čitavoj Republici Srpskoj i po tome se upisati u velike stranke. To je naš cilj i to su poruke sa naše konvencije u Brčkom - da postojimo u svim opštinama i selima i da smo se već upisali u velike stranke, što je za nas veoma važno jer je to bio naš dvogodišnji cilj", istakao je Stevandić. 

On je dodao da je Ujedinjena Srpska, nakon današnje konvencije u Brčkom, u svim izbornim jedinicama predstavila liste kandidata. 

"Sve liste su pune u svim izbornim jedinicama i očekujemo najbolje moguće rezultate. Mi često govorimo, pošto prvi put izlazimo na izbore, a izlazimo u svim izbornim jedinicama, u svim opštinama, da ćemo biti sigurno jedini pravi pobjednici na izborima, kakvi god budu rezultati drugih partija", rekao je Stevandić. 

Konvencija Opštinskog odbora Ujedinjene Srpske održana je u brčanskom hotelu "Jelena". Skupu su prisustvovali članovi rukovodstva Ujedinjene Srpske. 

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.