Stanivuković odmor u Akapulku platio 10.000 evra!

  • 04.12.2019. 14:57

Poslanik PDP-a Draško Stanivuković, već danima se nalazi na odmoru u Akapulku, luksuznom meksičkom ljetovalištu, za što je iskeširao nevjerovatnih 10.000 evra, tvrde izvori iz njegovog najbližeg okruženja.

Mladi Stanivuković, koji u javnosti često ističe svoju skromnost, otputovao je u ekskluzivni resort u Akapulku, koji je omiljeno odredište američkog džet seta, a prijeteljima se pohvalio da ga je putovanje, zajedno sa avionskom kartom, koštalo oko 10.000 evra, i to bez pratećih troškova u, inače, preskupom ljetovalištu, piše Banjaluka24.net.

– Putovanje je poznato samo krugu njegovih najbližih prijatelja, jer Stanivuković, zbog kandidature za gradonačelnika, želi da u javnosti i dalje zadrži oreol “skromnog momka”, iako u stvarnosti obožava lukskuzna putovanja i automobile, što krije kao zmija noge.  Tako je, naprimjer još prije par godina izjavio kako je prodao luksuzni bmw i zamijenio ga skromnijim golfom, iako je, u stvarnosti, koristi cijelu ergelu skupocjenih džipova, koji se, formalno, vode na njegovog oca. Tako se, naprimjer, na banjalučkim ulicama, često može vidjeti u skupocjenom džipu Afla romeo stelvio, vrijednom oko 200.000 KM, ništa jeftnijem  Jaguaru F pace i skupom Volksvagen amaroku – pričaju sagovornici ovog portala.

Prema saznanjima ovog portala, Stanivuković, istini za volju, u svom bogatom voznom parku ima i jedan golf 7, ali taj automobil u stvarnosti, dao je  na korištenje svom najbližem saradniku Ivanu Begiću.

– Taj golf koristi Begić, ali nije poznato da li će mu ga Stanivuković oduzeti zbog skandala sa skrnavaljenjem spomenika žrtvama banjalučkog zemljotresa, pošto je opšta ocjena u PDP-u da im je time nanesena nepopravljiva šteta, koja može da ozbiljno našteti Stanivukovićevim političkim ambicijama – navode izvori portala Banjaluka24.com.

Kako god bilo, Stanivuković će, po potvratku u zemlju, morati da se suoči sa  neugodnim pitanjima u vezi Begićevog skandala. Na to  ga je juče javno upozorila i SNSD-ova Anja Ljubojević, pozivajući ga da se konačno javno izvini zbog Begićevom skandala, ironično primjetivši da se “iz Akapulka, možda, ne vidi Begićeva sramota”.

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Емисија: Ћирилица (Р)

    Провокативна питања и још провокативнији одговори, бујица опречних ставова и речи, теорије и докази, неоткривено – све носи уреднички потпис Марића који на интересантан начин сучељава различита мишљења и огољава стварност.

  • 16:10 По свијету са Робертом (Р)

    По свијету са Робертом (Р)

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 17:00 Серија: Вода у праху (12+) (Р)

    ''Напета португалско-галицијска серија 'Вода у праху' стиже у наш програм и можемо само рећи - из епизоде у епизоду напетост ће расти до усијања!

  • 17:50 Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)

    ''Путуј, пробај, заволи са Лазаром (Р)