Srbac

Stanari zgrade oštećene u požaru uručili zahvalnicu premijeru

  • 22.10.2020. 17:07

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković dobio je danas u Srpcu zahvalnicu stanara Zajednice etažnih vlasnika u Ulici Mome Vidovića 30 u ovoj opštini, za pomoć koju je obezbijedio za sanaciju zgrade nakon požara koji se dogodio 4. marta.

Višković je istakao da ga je ovaj potez stanara ove zgrade posebno ganuo, te je predsjedniku Zajednice etažnih vlasnika ponudio i dodatnu pomoć ako je bilo šta potrebno u saniranju štete nakon požara, koji je stanare ostavio bez krova nad glavom.

"Ovakvu pomoć pružamo širom Republike Srpske, ali niko se do sada nije sjetio da nam na ovaj način pokaže da vrednuje naš trud i rad", rekao je Višković okupljenim mještanima.

Zahvalnicu za nesebičnu pomoć dobila je i ministar finansija Republike Srpske Zora Vidović, te mnogobrojna preduzeća i organizacije koji su učestvovali u saniranju štete.

Požar na ovoj zgradi izbio je 4. marta oko 18.00 časova, a zahvaljujući pravovremenom reagovanju vatrogasaca, radnika "Elektrodistribucije", policije, civilne zaštite, ali i stanara, spriječena je veća materijalna šteta i , što je najvažnije, sačuvani su ljudski životi.

Nakon što više mjeseci nisu boravili u ovoj zgradi, stanari su od danas ponovo u svojim domovima. 

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 20:00 Тет а тет са Татјаном Трнинић

    Тет а тет са Татјаном Трнинић

  • 21:00 Серија: Од јутра до сутра (12+)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 21:45 Серија: Авионџије (12+)

    Серија: Авионџије (12+)

  • 22:15 Вечерње вијести

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.