Predsjednik Republike Srpske

Cvijanović: Srpska da ovaj praznik i Dan Republike dočeka u boljoj atmosferi

  • 06.01.2021. 17:58

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović čestitala je večeras Badnje veče i božićne praznike svima koji ih proslavljaju, uz želju da Srpska ovaj praznik, ali i Dan Republike i sve naredne praznike dočeka u mnogo boljoj atmosferi nego protekle godine.

Cvijanovićeva je istakla da se Republika Srpska u 2020. godini borila sa pandemijom virusa korona, ali da je uspjela izaći na kraj sa tim problemima.

"Očekujem da ćemo i ove godine uložiti sve napore da savladamo tu veliku pošast, ali isto tako da vodimo računa i o privredi", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Banjaluci prije večernjeg bogosluženja u Sabornom hramu Hrista Spasitelja.

Ona je istakla da je sigurna da će Vlada Srpske nastaviti sa svojim intervencijama kada je u pitanju podrška privredi i da treba vjerovati u ono što rade institucije, kako bi svi zajedno prebrodili krizu.

"Srećna sam jer pandemija nije umanjila uticaj praznika i praznovanja, te građanima mogu samo poželjeti porodičnu, profesionalnu i svajku drugu sreću", rekla je Cvijanovićeva. 

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.