Zvornik

Spomenka Stevanović izabrana za predsjednika Gradskog odbora DEMOS-a

20:33, 27.12.2018.
Izvor: Srna
Thumbnail
Spomenka Stevanović izabrana je večeras za predsjednika Gradskog obora Demokratskog saveza Zvornik, odlučila je jednoglasno osnivačka skupština ove stranke.

Osnivačka skupština DEMOS-a izabrala je Gradski odbor, Nadzorni odbor i Statutarnu komisiju, dok će na narednoj sjednici Gradskog odbora DEMOS-a biti izabrano Predsjedništvo, zamjenik predsjednika Gradskog odbora DEMOS-a, kao i ostala tijela ove stranke.

Stevanovićeva je nakon osnivačke skupštine rekla Srni da joj je izbor za predsjednika Gradskog odbora DEMOS-a satisfakcija i priznanje za dosadašnji rad, ali i veća obaveza da sa svojim saradnicima radi i više i bolje i posvećenije.

"Većim i posvećenijim radom u ovoj političkoj opciji treba da dokažemo i sebi i drugima da smo bili u pravu kada smo povukli ovaj potez, odnosno istupili iz Demokratskog narodnog saveza", rekla je Stevanovićeva.

Ona je ponovila da je svih šest odbornika u Skupštini grada Zvornika, kao i Aktiv mladih i Gradski odbor žena ostali potpuno kompletni u DEMOS-u, što govori da je ovo snažna stranka i da će biti još snažnija.

Stevanovićeva je podsjetila da je posebno zadovoljna činjenicom da je od 80 članova Gradskog odbora bivše stranke u Zvorniku, samo četvoro ostalo u DNS-u.