Potpredsjednik SNSD-a

Špirić: Јedinstvo je neophodno, jer svaki sukob stranaka prijeti da ugrozi Srpsku

  • 19.10.2019. 10:44

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da svaki sukob stranaka u Republici Srpskoj, ma koliko bile ozbiljne teme o kojima se raspravlja, prijeti da oslabi i ugrozi ono što je svima nama svetinja, a to je Republika Srpska.

Špirić je naglasio da nema političke priče koja se može staviti ispred interesa Republike Srpske, posebno u trenutku kada se rješavaju nacionalna pitanja i kada se nameću teške teme iz Sarajeva i okruženja.

"Ništa Republici Srpskoj nije više od koristi od srpskog jedinstva i svjedoci smo kako se velike cijene plaćaju zbog onih koji toga nisu svjesni. Nekima kada ponestane ideja prorade pljuvačne žlijezde, pri tom zaboravljajući da sa distance s koje pljuju strada ono u šta se tobože zaklinju, a to je Republika Srpska", rekao je Špirić.

On je zbog svega toga pozvao na minimum jedinstva, razgovora i tolerancije.

"To nam je neophodno da se ne bi kajali i da bismo očuvali ono zbog čega i postojimo za šta smo dobili povjerenje od naših građana, a to je sačuvati i unaprijediti našu Republiku Srpsku", istakao je Špirić.

  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.