Humanitarna akcija "S ljubavlju hrabrim srcima"

Sofija i Sara partneri predsjednice Republike Srpske u akciji "S ljubavlju hrabrim srcima"

  • 06.12.2019. 21:52

Humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" svoj doprinos daće Sara i Sofija iz Brčkog. One će pjesmom pomoći izgradnju dnevnih centara u Banjaluci i Trebinju. Njihovo prijateljstvo traje godinama, a spojila ih je ljubav prema etno muzici. Duo niže samo uspjehe. Spreman im je i repertoar za donatorsko veče, a i ostale pripreme idu punom parom. Djevočice ne kriju uzbuđenje i ponos što će pomoći mališanima upravo onim što najviše vole – pjevanjem.

“Ja sam jako srećna što mogu nekoj djeci da pomognem kojima je to potrebno, a i koja bi htjela da budu radosna kao i svi ostali”, rekla je Sofija Kašanski.

“Presrećna sam što mogu svojom pjesmom i svojim glasom da pomognem našim mališanima i nadam se da ćete i vi to uraditi”, dodaje Sara Milojević.

Ne skidajući osmijehe s lica pričaju o nastupu na donatorskoj večeri. Poziv koji je stigao od predsjednice na njihove adrese veoma ih je usrećio. Uvijek su spremne pomoći, te su uzbuđene što im se ukazala ovakva prilika. No, još jedna stvar ih izuzetno veseli. Pored toga da pomognu, ispuniće im se i još neke želje.

"Jako sam uzbuđena i na neki način ponosna na sebe što sam dobila poziv od predsjednice da učestvujem u humanitarnoj akciji “S ljubavlju hrabrim srcima” i nadam se da će sve proći kako treba”, kazala je Sara.

“Ja sam oduvijek htjela da upoznam predsjednicu. Stalno sam je gledala na televiziji. Jako sam uzbuđena što me pozvala i napokon se ispunila moja želja da je upoznam i da je vidim", ističe Sofija.

Od djece možemo mnogo toga da naučimo, pa tako i od Sare i Sofije koje šalju snažnu poruku.

“Poklonimo ljubav da nam se ljubav vrati! Pozovimo 1411!”

 

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Народ прича

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.