Petar Đokić u Foči

Socijalisti očekuju bolji izborni rezultat u Hercegovini

  • 30.08.2018. 18:17

Predsjednik Socijalističke partije Petar Đokić rekao je danas da socijalisti u Hercegovini, na predstojećim opštim izborima, očekuju mnogo bolji rezultat nego što je to bilo u prethodnim izbornim ciklusima.

Đokić na sastanku Regionalnog odbora u Foči istakao da će predstojeća predizborna kampanja biti lakša u odnosu na prethodne, jer je vidljiva podrška koju građani širom Srpske daju socijalistima. 

"Borimo se za rješavanje realnih životnih pitanja. Mi smo partija koja uporno i glasnije od drugih ističe koliko je važno da povećamo aktivnosti na ekonomskom razvoju, da stvaramo realnu podlogu za rješavanje socijalnih potreba građana i ostvarivanja socijalne pravde i jednakosti u šansama", rekao je Đokić. 

On je dodao da je cilj njihove politike još veći nivo solidarnosti, posvećenosti i patriotizma, te da u tome građani nalaze sigurnost i pružaju podršku. 

"Želimo da poslije ovih izbora Republika Srpska napreduje, da živi slobodan život, da politika koju naša koalicija razvija bude politika podrške, da ljudima govorimo ne nešto što nije realno, već ono što je objektivno, i da zatražimo novi mandat", naveo je Đokić. 

On je napomenuo da se kao ministar industrije, energetike i rudarstva zalagao za podršku razvoju poslovnih zona, da bi se podstakli investitori i ohrabrile domaće kompanije da investiraju. 

"U Foči je potrebno da se rekonstruiše postojeća poslovna zona u Bordu na Drini. Tender za uređenje poslovne zone je raspisan, vrijednost je oko 300.000 KM i očekujem da će uspješno biti proveden, tako da ćemo u septembru imati završene radove", rekao je Đokić.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 16:50 Центар дана

    Центар дана

  • 18:20 Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

    '''Емисија: По свијету са Робертом Дацешином

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.