Opredijeljeni za poštenu izbornu trku

SNSD: Javnost neće nasjesti na podvale SzP i političkog Sarajeva

  • 16.08.2018. 13:44

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ upozorava javnost Republike Srpske na "medijske manipulacije kreirane u dosluhu političkog Sarajeva i takozvanog Saveza za promjene /SzP/, a koje imaju za cilj sprovođenje unaprijed pripremljenog scenarija u kojem bi se izborni rezultati poništili ili doveli u sumnju".

"Primjetno je da sarajevski mediji u sprezi sa paraobavještajnim podzemljem i strankama takozvanog Saveza za promjene u posljednje vrijeme plasiraju priču o navodnim mogućim zloupotrebama tokom izbornog procesa. Takvi istupi predstavnika 'sarajevskog saveza' jasno govore da su oni već sada svjesni svog izbornog debakla", ističe se u saopštenju iz SNSD-a. 

Iz SNSD-a podsjećaju da, prema svim relevantnim istraživanjima, ova stranka uživa nedvosmisleno najveću podršku građana Republike Srpske i s obzirom na to da je već sada jasno da će SNSD sa koalicionim partnerima odnijeti ubjedljivu pobjedu, žele da upozore javnost na medijske manipulacije. 

"Ubijeđeni smo da narod Republike Srpske neće nasjesti na ovakve podvale, a sarajevskoj medijskoj kuhinji i njenim konzumentima iz takozvanog Saveza za promjene poručujemo da će SNSD u ovu izbornu utrku ući, kao i uvijek, sa jasnim programom snažne Republike Srpske i ljudima koji će taj program nakon 7. oktobra sprovesti", ističe se u saopštenju. 

Iz SNSD-a poručuju da su opredijeljeni za poštenu izbornu trku, za razliku od onih koji se oslanjaju na medijske manipulacije, podvale i izazivanje incidenata. 

"Građani Republike Srpske su svjesni da SNSD jedini može da vodi državotvornu politiku u Republici Srpskoj i da obezbijedi sigurnu i svijetlu budućnost Srpskoj i njenim građanima", naglašava se u saopštenju.

Тагови:
  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

    'Емисија: Бизнис клуб