SNSD Bijeljina: Nećemo dozvoliti blokadu ubrzanog razvoja grada

  • 09.03.2021. 13:54

Savez nezavisnih socijaldemokrata /SNSD/ i skupštinska većina okupljena oko Koalicije "Dogovor za Bijeljinu" neće dozvoliti blokadu ubrzanog razvoja grada i ne prihvataju neargumentovane izgovore gradonačelnika Ljubiše Petrovića za povlačenje Prijedloga budžeta.

Privremeni Gradski odbor SNSD-a je naveo da je Petrović neodgovornim postupkom pokazao da nije svjestan odgovornosti funkcije koju obavlja, da nema plan rada, niti elementarno znanje o budžetskom poslovanju.

- Umjesto rješenja, ponudio je blokadu odlučivanja, neistine i populističku priču koju je izlizao u protekla tri mjeseca - naglašava se u saopštenju.

U saopštenju su obrazložili da bi amandmani, koje su namjeravali podnijeti, poboljšali zapošljavanje mladih, olakšali prevoz učenika, pomogli roditeljima čija djeca idu u privatne vrtiće, riješili problem kanalizacije u mjesnoj zajednici Ledinci, obezbijedili pomoć privrednicima i poljoprivrednicima, Pozorištu, socijalno ugroženima....

Skupštinska većina okupljena oko Koalicije "Dogovor za Bijeljinu", kako se navodi, prihvatiće ponudu za političko usaglašavanje i djelovanje u interesu građana.

- Ako ona izostane, odgovornost je na gradonačelniku i grupaciji oko njega. Nećemo zaustaviti nijednu odluku, niti investiciju važnu za grad i sve što su dogovorili prethodni gradonačelnik, pokojni Mićo Mićić i predsjednik SNSD-a Milorad Dodik i dalje je na stolu. Na sadašnjem gradonačelniku je da odgovorno djeluje - navodi se u saopštenju gradskog SNSD-a.

Napomenuto je da nijedan pojedinac nema pravo da radi lične promocije ili partijskih potreba ugrožava interes građana i usporava razvoj Semberije.

Тагови:
  • 10:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:15 Ловачки савети

    ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.