Banjaluka

Sjednica Kolegijuma u vezi sa zakazivanjem posebne sjednice NSRS

  • 25.02.2020. 14:55

Kolegijum Narodne skupštine Republike Srpske počeo je danas sjednicu na kojoj bi članovi trebalo da zakažu termin i utvrde dnevni red posebnog zasjedanja parlamenta koje je zatražio srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik.

Kabinet predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića primio je 21. februara Dodikov zahtjev za sazivanje skupštinske sjednice o aktivnostima Fronteksa u vezi sa migrantskom krizom i posjeti BiH predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića.

Narodni poslanici bi na posebnoj sjednici trebali da se izjasne o izjavi srpskog člana Predsjedništva BiH o proglašenju odluke o prihvatanju Sporazuma između BiH i EU o aktivnostima koje sprovodi Agencija za evropsku graničnu i obalsku stražu na teritoriji BiX, koji je bez konsenzusa usvojen na sjednici Predsjedništva BiH 19. februara, veoma štetnom po vitalne interese Republike Srpske.

Poslanici bi trebalo da se izjasne i o izjavi srpskog člana Predsjedništva BiH o proglašenju zaključka o utvrđivanju zvanične posjete predsjednika Crne Gore Mila Đukanovića BiH 2. i 3. marta, koji je bez konsenzusa usvojen na sjednici Predsjedništva srijedu, 19. februara, veoma štetnim po vitalne interese Republike Srpske.

Тагови:
  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.