ATV UŽIVO

Šeranić u Trebinju: Sastanak sa čelnicima lokalnih samouprava i bolnica regije

  • 06.07.2020. 09:43

Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić danas će u Trebinju prisustvovati primopredaji respiratora i sastati se sa trebinjskim gradonačelnikom Mirkom Ćurićem i načelnicima opština i direktorima bolnica u Hercegovini.

Šernić je u 9.00 časova prisustvovao primopredaji respiratora koje je za deset bolnica obezbijedila "Elektroiprivreda Republike Srpske" u okviru akcije "Respirator za Srpsku".

Tokom boravka u Trebinju Šeranić će održati sastanak sa gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ćurićem i načelnicima opština Ljubinje, Berkovići, Gacko, Nevesinje i Bileća, a prisustvovaće i direktori bolnica iz ove regije.

Sastanak će biti održan u prostorijama Gradske uprave, a konferencija za novinare je predviđena za 12.30 časova, a možete je pratiti na programu ATV-a i na portalu ATV-a.

Šeranić će u 13.30 časova u Bolnici u Trebinju prisustvovati primopredaji respiratora za ovu zdravstvenu ustanovu od šef Delegacije EU u BiH Johan Satler. Izjave za novinare planirane su poslije primopredaje.

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм