Pale

Šekara: Rezultati permanentne kampanje - realizovani projekti i ulaganja

14:44, 13.10.2019.
Izvor: Srna
Član Glavnog odbora SNSD-a Srđan Šekara izjavio je danas da je SNSD u opštini Pale u permanentnoj kampanji 365 dana u godini, koja je vidljiva u nizu realizovanih infrastukturnih projekata i ulaganjima na Jahorini.

"Naša kampanja je vidljiva u 31 rekonstruisanoj ulici, nizu projekata koji su realizovani, ulaganjima na Jahorini, koje sprovode viši nivoi vlasti i u svim sferama društveno-političkog života", rekao je Srni Šekara, koji je i šef kabineta načelnika opštine Pale.

On je napomenuo da su ispunjena sva ključna obećanja i da su se Pale, kako kaže, preporodile u smislu obnove, rekonstrukcije putne i komunalne infrastrukture.

"Pred nama su jasno definisani projekti privrednog oživljavanja industrijske zone za koju su zaintesovni ozbiljni investitori zapadne Evrope, te poduhvati izgradnje najvećeg sprotsko-rekretivnog parka u Sarajevsko-romanijskoj regiji, a uskoro će se krenuti i u izmještanje toplane", rekao je Šekara.

On je podsjetio da se gradi i Muzej odbrambeno-otadžbinskog rata, za čiju izgradnju je Vlada Republike Srpske već obezjedila inicijalna sredstva od pola miliona KM.

"Mi građane Pala možemo da pogledamo u oči i imamo i šta da kažemo i šta da pokažemo, jer je napredak najveće opštine na području Grada Istočno Sarajevo u posljednje tri godine, od kako je predvodi načelnik iz reda SNSD-a, vidljiv u svakom segmentu koji determiniše razvoj neke lokalne zajednice", rekao je Šekara.