Skupština Opštinskog odbora

SDS Pale podržao kandidaturu Miličevića

  • 05.06.2019. 22:26

Na izbornoj skupštini Opštinskog odbora SDS-a Pale za predsjednika ovog odbora izabran je Miodrag Kovačević i potvrđena je podrška kandidaturi Milana Miličevića za predsjednika SDS-a.

Kovačević je rekao da je cilj da se svi članovi, osnivači stranke i Republike Srpske vrate u stranačke organe jer su neki možda bili nepravedno zapostavljeni i zaboravljeni. 

"Želimo sve te ljude sa iskustvom, kao i mlađe generacije koji će iznijeti jak program kako bi pobijedili na idućim izborima. Plan je da zadržimo mlade na ovim prostorima, a oni ne mogu ostati ako nemaju perspektivu", rekao je Kovačević i dodao da će SDS sačiniti program koji će ponuditi graćanima. 

On je istakao i da Opštinski odbor SDS-a Pale podržava kandidaturu Miličevića za predsjednika stranke, za kojeg je rekao da je to čovjek koji zna pobjeđivati. 

Potpredsjednik SDS-a Milovan Bjelica rekao je da je večeras vidio spoj mladosti i iskustva koji će dati rezultat u narednom periodu. 

"U svim opštinskim odborima treba da se napravi spoj mladosti i iskustva. Treba da se radi timski, da na prvom mjestu bude Republika Srpska, njeno jačanje, opstanak i da se brinemo za Dejtonski mirovni sporazum koji mora biti sveto slovo za sve političke partije", istakao je Bjelica. 

Na izbornoj skupštini izabran je i novi Opštinski odobor SDS-a Pale od 37 članova, kao i 10 delegata za republičku skupštinu SDS-a, i to Momčilo Krajišnik, Sonja Karadžić Jovičević, Ljubiša Vladušić, Miodrag Kovačević, Bojan Ninković, Petko Pekić, Tatjana Klačar, Nikola Blagojević, Marko Sikima i Slavko Bojanić. 

Do sada je kandidaturu Milana Miličevića, načelnika opštine Teslić i predsjednika Glavnog odbora SDS-a, podržalo pet opštinskih odbora SDS-a. 

  • 22:50 Серија: Ред Рок (12+)

    '''Серија: Ред Рок (12+)

  • 23:20 Ноћни програм

    Ноћни програм