Prešao i gotovo cijeli opštinski odbor

SDS-ov načelnik opštine i predsjednik opštinskog odbora prešao u SNSD

  • 07.08.2020. 12:07

Načelnik opštine Petrovo Ozren Petković, koji je na tu funkciju izabran kao član SDS-a, prešao je u SNSD kao i veći dio članova Opštinskog odbora SDS-a u Petrovu. Petrović će na biti kandidat SNSD-a za načelničku funkciju na predstojećim lokalnim izborima.

Rezultat je to dogovora Saveza nezavisnih socijaldemokrata na inicijativu predsjednika Milorada Dodika i aktuelnog načelnika opštine Petrovo Ozrenom Petkovićem. Dogovor o budućem radu i političkom djelovanju postignut je s ciljem boljeg i bržeg razvoja opštine Petrovo, odnosno poboljšanja uslova života svih njenih građana.

"S tim u vezi već su dogovoreni prvi koraci zajedničkog djelovanja koji, između ostalog, podrazumijevaju sanaciju i rekonstrukciju dionice puta Doboj-Petrovo u MZ Kakmuž, izgradnju i opremanje dječijeg obdaništa, projekti poboljšanja vodosnabdijevanja, pomoć u radu Doma zdravlja 'Ozren' te brojne druge infrastrukturne projekte", saopšteno je iz SNSD-a.

Kada je u pitanju odbornička lista za predstojeće izbore dogovoreno je da će Ozren Petković s jedne i OO SNSD-a Petrovo s druge strane listu formirati po principu 10:12.

"Ubijeđeni smo da će postignuti dogovor biti od istorijskog značaja i da će predstavljati prekretnicu u razvoju opštine Petrovo, jer ćemo zajedničkim snagama, sa lokalnog i republičkog nivoa, ići ka cilju da opština Petrovo od nerazvjene postane razvijena lokalna zajednica i odlično mjesto za život sadašnjih i generacija koje dolaze", navodi se u saopštenju SNSD-a.

Nosilac odborničke liste biće predsjednik OO SNSD Petrovo, Prim. dr Zoran Blagojević. Odmah za njim,11 imena na listi biće iz aktuelnog saziva OO SNSD Petrovo, dok će kanidat za načelnika, Ozren Petković kreirat deset imena, prijedlog za odborničku listu od broja 13 do 22.

Prim.dr Blagojević učestvovao je u pregovorima sa predsjednikom SNSD-a, delegacijom iz Doboja i Ozrenom Petkovićem,a sve u cilju razvoja Petrova i srpskog jedinstva.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

    Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    Авионџије

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    ''''''''''Серија: Од јутра до сутра (12+)