Savez Ratnih vojnih invalda Srpske: Dodik ima hrabrost da govori o štetnom djelovanju OHR

  • 26.11.2020. 15:01

Savez ratnih vojnih invalida Republike Srpske daje punu podršku Predsjedavajućem Predsjedništva BiH g-dinu Miloradu Dodiku na govor i izlaganje pred Savjetom bezbjednosti UN.

Već više godina g-din Dodik javno, hrabro, glasno i argumentovano iznosi činjenice o štetnom djelovanju OHR i Visokog predstavnika za BiH a posebno za Republiku Srpsku i Srpski narod, ali to izgleda nije stiglo do međunarodnih moćnika i ako je stiglo nikada nisu reagovali i koji su sve ove godine podršavali OHR i Visokog predstavnika koji rade samo za Bošnjački narod a na štetu Srpskog naroda. 

Prvom ukazanom prilikom da govori pred Savjetom Bezbjednosti UN g-din Dodik je veoma hrabro govorio o pogubnoj štetnosti rada OHR i visokih predstavnika posebno za Republiku Srpsku i Srpski narod, međunarodni moćnici imali su priliku da direktno čuju ono što su sigurno do sada i znali ali nisu ništa preduzeli da se istina sazna i čuje. 

Ako teže pravdi koju samo reda radi zagovaraju, čuli su i saznali ono što do sada nisu željeli da čuju i znaju, pa imaju priliku da svaku izgovorenu riječ provjere i uvjere se da je svaka riječ istinita. 

Ratni vojvi invalidi pozivaju da svi u Republici Srpskoj, posebno Srpski narod budemo jedinstveni u stalnoj borbi za očuvanje Republike Srpske, koja je stvorena hrabrom borbom Srpskog naroda, a svima koji obavljaju političke funkcije i koji imaju prilike da govore o napadima na Republiku Srpsku da budu hrabri da jasno i argumentovano govore kao što je to učinio g-lin Dodik.

Ovo je prva prilika da svjetska zajednica bude upoznata šta se dešava u BiH, ali trebalo je imati hrabrosti pa otvoreno govoriti o tome, što je g-din Dodik pokazao tu hrabrost koju većina drugih nemaju, neće ili ne smije da o tome govore.

Тагови:
  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

    ''Емисија: Путуј, пробај, заволи (Р)

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: На ивици терена (Р)

    ''Емисија: На ивици терена (Р)

  • 13:30 Емисија: Аграр (Р)

    ''Емисија: Аграр (Р)