Petrovo

Savez nezavisnih socijaldemokrata proslavio pobjedu

  • 11.11.2018. 19:17

Aplauz za predsjednicu Vlada i novoizabranu predsjednicu Srspke, tako su u Petrovu dočekali Željku Cvijanović.

Kao i ostali kandidati SNSD-a pobijedila je u toj lokalnoj zajednici pa je sa članstvom došla da proslave uspjeh. Ulagalo se kažu i radilo, pa je trud nagrađen. Očekuju bolje dane za Petrovo.

"Svašta se uradilo i mostovi i sve što je trebalo uradilo se".

"Nama treba rad, treba nam izgradnja, razvoj. Potrebna je indsutrija da zadržimo mlade". 

"Prioritet je pošto moje dijete ide u školu "Vuk Karadžić" Petrovo mi imamo borbu sa jednom učionicom pa ćemo nastojat taj projekat da realizujemo i naravno zapošljavanje mladih", istakli su građani Petrova. 

Nastavljamo sa projektima, poručuje Cvijanovićeva. Pobijedila je kaže svijest da se radi zajedno i odgovornost prema Srpskoj, ali i nezadovoljstvo drugom političkom opcijom i ulaganja ranijih godina. 

"Mi smo širom Srpske plasirali oko 125 miliona projekata, zavisilo je to od prioriteta u pojedinim opštinama, ali i od aktivizma lokalnih vlasti. Tamo gdje su lokalne vlasti iskoračile i imale pripremljene projekte tamno su stvari išle lakše tamo gdje to nije bio slučaj moralo se nadomjestiti aktivizmom Vlade Republike Srpske, istakla je Željka Cvijanović, predsjednica Vlade RS. 

U Petrovu lokalnu vlast činio SDS. Zato je pobjeda još veća, kaže lokalni SNSD. Vjetar je u leđa za lokalne izbore. 

"Ovde je u opštini Petrovo za SNSD 4:0. U tome su nam pomogli, na mjestu i za člana predsedništva našeg sadašnjeg predsjednika Milorada Dodika, SNSD, DNS, SP i Ujedinjena Srpska", istakao je Zoran Blagojević, predsednik OO SNSD Petorov. 

U projekte infrsastrukture na području Petrova, ranijih godina uloženo je više od 10 miliona maraka. Za vrijeme vladavine SNSD-a, u tu opštinu su kažu stigli investitori koji su zapošljavali više od 500 ljudi, a mladi tada nisu odlazili kao danas.

Тагови:
  • 10:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 10:55 Серија: Истине и лажи (12+)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 11:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.