Sastanak Nedeljka Čubrilovića i Obrena Petrovića

Podrška Borisu Jeriniću, Doboj očekuje jednog ministra FOTO

  • 13.12.2018. 11:18

U Doboju je održan sastanak predsjednika Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljka Čubrilovića sa poslanikom u Predstavničkom domu parlamenta BiH Obrenom Petrovićem, koji je bivši gradonačelnik Doboja.

Kako javlja novinar ATV-a sa lica mjesta, dogovoren je nastavak saradnje na realizaciji značajnih projekata za Doboj. Stigla je i podrška kandidatu liste Zajedno za Doboj Borisu Jeriniću za gradonačelnika.

"Doboj i Banjaluka su bliže i politički i autoputem povezani. Nadam se da će se ta saradnja nastaviti u većem kapacitetu, a u interesu građana Doboja, RS i BiH. Svima odgovara ova povezanost i da se razvija kako grad Doboj tako RS, prije svega u realnom sektoru", izjavio je Nedeljko Čubrilović.

Čubrilović je dodao da Jerinić ima podršku opcije koju će ozvaničiti 22.decembra.

"Riječ je o mladom čovjeku koji je naoružan iskustvom i koji sigurno može da donese novu energiju, nove projekte" , rekao je Čubrilović.

On  je izjavio i da na posebnoj sjednici Narodne skupštine RS očekuje da bude izabran premijer i usvojena Ekonomska politika, te da se stvore uslovi za zakazivanje sjednice na kojoj će biti usvojen Budžet RS.

Obren Petrović, bivši gradonačelnik Doboja, rekao je da očekuje da Doboj u budućoj  Vladi ima jednog ministra.

"Kako smo razgovarali s Miloradom Dodikom, neko iz Doboja će biti ministar, naš cilj je bio da imamo jednog  ministra. Da li će biti iz DNS-a,NDP-a,SNSD-a vjerujem da će biti jedan od ministara koji će raditi u interesu građana RS", izjavio je Petrović.

 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм