Sastanak Izvršnog komiteta SNSD-a i stranačkog rukovodstva u Zvorniku

  • 27.05.2020. 19:27

U ovoj regiji tradicionalno imamo dobre rezultate, a vjerujemo da ih možemo još poboljšati i upravo zato smo danas ovdje - poručio je Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a, u Zvorniku, uoči sastanka Izvršnog komiteta te partije sa rukovodstvom lokalnih odbora u Izbornoj jedinici sedam. 

O značaju ove regije za SNSD, govori i to da smo došli u najjačem sastavu - poručuje Dodik.

"Ovo je jedan od kvalifikovanih, referentnih foruma, najvažnijih za ovu regiju. I danas ćemo dogovarati oko razvojnih projekata, programa koje ćemo ovdje realizovati. U otežanim okolnostima nakon korone, ali svakako nećemo odustati od onoga što smo primarno planirali da uradimo u narednom periodu u ovom regionu", kaže Dodik.

Predsjednik Vlade, Radovan Višković, je iz ove izborne jedinice čak četiri puta biran za poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske. Višković poručuje - ovih dana počinjemo sa pripremama za lokalne izbore.

"Od sedam lokalnih zajednica, šest je SNSD, samo jedna lokalna zajednica, Osmaci, jedna mala opština ovdje u istočnom dijelu Republike Srpske nije SNSD, i nadam se da od oktobra mjeseca, poslije lokalnih izbora ova izborna jedinica biće u potpunosti SNSD", rekao je Radovan Višković, potpredsjednik SNSD.

Predsjednica Republike, koja je i potpredsjednica SNSD-a, poručuje da je stranka dobro pripremljena za lokalne izbore. Ima mnogo neriješenih pitanja vezanih za nadolazeće lokalne izbore, ali mi ćemo se svemu prilagoditi - poručila je Željka Cvijanović.

"Ova izborna jedinica tradicionalno sa svojim dobrim rezultatom, koja jeste uporište SNSD, ili jedno od uporišta SNSD, svakako će doprinijeti ostvarenju visoko postavljenog cilja kad je u pitanju izborni rezultat, a u svakom slučaju dostupnog i sigurna sam da će se to i desiti", kaže Željka Cvijanović, potpredsjednik SNSD.

Sedma izborna jedinica obuhvata regiju Birač - na istoku Republike Srpske. U njen sastav ulaze grad Zvornik, kao i opštine Osmaci, Šekovići, Vlasenica, Bratunac, Srebrenica i Milići.

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р) (12+)

    ''''Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.