Radovan Višković 

Saradnja Vlade i lokalnih zajednica od presudnog značaja

  • 23.01.2019. 13:27

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je da je partnerski odnos Vlade i lokalnih zajednica od presudnog značaja za uspješnu realizaciju razvojnih programa i unapređenje uslova života građana.

Tokom sastanka u Banjaluci sa gradonačelnikom Prijedora Milenkom Đakovićem, Višković je istakao da je prijedorska regija strateški važna, što potvrđuju i ulaganja Vlade Srpske u različitim oblastima, saopšteno je iz Biroa Vlade Srpske za odnose sa javnošću. 

Na sastanku su razmijenjena mišljenja o aktuelnim temama i projektima koji se realizuju na području Prijedora, te je ocijenjeno da je dobra saradnja između lokalnih i republičkih vlasti dovela do realizacije važnih programa u ovoj lokalnoj zajednici. 

Zajednički je istaknuto da postoji obostrano razumijevanje i saglasnost da se otvoreno razgovara o svim važnim pitanjima u vezi sa funkcionisanjem lokalnih zajednica, naročito kada je riječ o podršci razvoju privrednih aktivnosti i otvaranju novih radnih mjesta. 

Sagovornici su izrazili zadovoljstvo zbog podrške koju je Vlada u prethodnom periodu uputila gradu Prijedoru, te je izraženo uvjerenje da će realizacija značajnih projekata, u saradnji sa lokalnim vlastima, biti nastavljena. 

Sastanku je prisustvovao i ministar saobraćaja i veza Srpske Neđo Trninić. 

  • 22:45 Филм: Хазард (16+)

    '' Филм: Хазард (16+)

  • 00:45 Ноћни програм

    Ноћни програм