Željka Cvijanović u Doboju

Saradnja lokalnih i republičkih institucija - ključ napretka

  • 22.09.2020. 16:50

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas u Doboju da se ovom gradu, uz pomoć institucija Srpske, realizuju značajni infrastrukturni projekti, što je od izuzetne važnosti za poboljšanje života stanovnika.

"Zadovoljstvo je kada vidim da zajednički realizujemo važne projekte, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane", rekla je Cvijanović nakon što je posjetila gradilište sportske dvorane.

Ona je istakla da bez saradnje lokalnih i republičkih vlasti nema napretka za lokalne zajednice.

"Doboj je odlično iskoristio svoju šansu. Ovdje se vodi računa o razvoju gradske teritorije, a ne samo urbanog dijela, što je od izuzetnog značaja", dodala je Cvijanović.

Ona je navela da su u Doboju realizovani važni infrastrukturni projekti od izgradnje saobraćajnica do školskih objekata, te da će tako biti i u narednom periodu.

"Institucije Republike Srpske će uvijek biti na raspolaganju ovom gradu, ali i ostalim lokalnim zajednicama u Srpskoj. Drago mi je što je evidentan razvoj Doboja koji je jedno od najvećih gradilišta u Srpskoj", rekla je Cvijanović.

Gradonačelnik Doboja Boris Јerinić naglasio je da se ovaj grad uspješno razvija zahvaljujući institucijama Srpske.

"Dokaz za ovo jeste i realizacija infrastrukturnih projekata, a jedan od njih je i izgradnja sportske dvorane koja bi trebalo da bude završena naredne godine, a radovi teku planiranom dinamikom", rekao je Јerinić.

On je napomenuo da će Doboj nastaviti sa realizacijom važnih projekata.

"U svemu imamo pomoć institucija Republike Srpske, predsjednice Srpske Željke Cvijanović i srpskog člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika", rekao je Јerinić.

On kaže da je ponosan što je Doboj najveće gradilište u Srpskoj.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.