Donatorsko veče 22. decembra

"S ljubavlju hrabrim srcima" - pozivom 1411 donirate novac za gradnju dnevnih centara

  • 30.11.2019. 20:25

Kampanja za humanitarnu akciju "S ljubavlju hrabrim srcima" počinje noćas, a donatorsko veče pod visokim pokroviteljstvom predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović biće održano 22. decembra u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.

Od ponoći do 31. decembra biće aktivan "M:telov" humanitarni broj 1411. Građani će pozivom na ovaj broj podržati akciju sa jednom KM, dok će tokom donatorske večeri biti u prilici da razgovaraju sa nekim od poznatih ličnosti koje podržavaju akciju, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srpske.

Sredstva prikupljena u desetoj po redu humanitarnoj akciji "S ljubavlju hrabrim srcima" biće iskorištena za izgradnju dnevnih centara za djecu sa smetnjama u razvoju u Banjaluci i Trebinju.

Za uplate donacija fizičkih i pravnih lica Ministarstvo finansija Republike Srpske otvorilo je račun posebnih namjena "S ljubavlju hrabrim srcima" broj 571-010-00002700-15 kod Komercijalne banke Banjaluka.

"Partneri predsjednika Republike i u ovogodišnjoj humanitarnoj akciji su mladi umjetnici iz različitih dijelova Republike Srpske, koji će svojim umjetničkim performansom pokušati da zajedničkim snagama obezbijede pomoć za svoje drugare", navodi se u saopštenju.

Donatorsko veče biće održano 22. decembra u 17.00 časova u Kulturnom centru Banski dvor u Banjaluci.
 

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 14:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 14:15 Серија: Авионџије (Р)

    Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

  • 14:45 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

    '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

  • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

    Страсна љубавна прича двоје појединаца.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.