Predsjednik Saveza nacionalnih manjina Srpske

Rover: Radojičića kritikuju oni što su bježali od uniforme u vreći brašna

  • 02.09.2020. 14:57

Predsjednik Saveza nacionalnih manjina Republike Srpske Franjo Rover rekao je da je iznenađen izjavama pojedinih opozicionih političara iz Republike Srpske u kojima porede gradonačelnika Banjaluke Igora Radojičića sa predsjednikom Crne Gore Milom Đukanovićem.

"Igora Radojičića dobro poznajem. Kada je Radojičić nosio uniformu i bio oficir Vojske Republike Srpske, ti koji ga sada prozivaju pobjegli su za Srbiju u vreći brašna. Smatram da ti isti nisu dostojni da bilo šta komentarišu u vezi sa gradonačelnikom koji od Banjaluke pravi svjetsku metropolu", izjavio je Rover.

On je dodao da je, bez obzira što je pripadnik nacionalne manjine, Radojičić prvi čovjek grada Banjaluke i, kako je rekao, gradonačelnik svih njenih građana.

"Banjaluka je evropski grad i dokazala je da i pripadnici nacionalnih manjina mogu biti čelni ljudi grada, a kada su u pitanju spinovi, ovdje nije bitno šta se priča, već ko stoji iza te priče", naglasio je Rover.

  • 11:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 12:00 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:15 Емисија: Народ Прича (Р)

    Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села, о њиховој свакодневици и борби за очување правих вриједности, марљивом раду, вјери, и љубави према њиховој и нашој, отаџбини.

  • 12:40 Телетрговина

    Телетрговина

  • 12:55 Емисија: Тет а тет са Татјаном Трнинић (Р)

    Врата састанака у четири ока отварамо само због вас!

  • 13:55 Вијести

    Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.