Sastanak Cvijanović - Poš

Republika Srpska funkcioniše uprkos krizi na nivou BiH

  • 13.11.2019. 15:45

Predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović rekla je danas u razgovoru sa ambasadorom Mađarske u BiH Kristijanom Pošom da je Srpska ekonomski i politički stabilna, te da njene institucije funkcionišu u punom kapacitetu bez obzira na činjenicu da formiranje vlasti na nivou BiH nije u potpunosti završeno.

Cvijanovićeva je naglasila da Republika Srpska poseban značaj pridaje razvoju saradnje sa zemljama regiona, te izrazila opredjeljenje za intenziviranje odnosa sa Mađarskom u svim oblastima od zajedničkog interesa.

Na sastanku su razmotreni sektori u kojima postoje mogućnosti za jačanje ekonomske saradnje, a posebno je istaknuto da potencijal za saradnju postoji u oblasti energetike, farmacije i obrazovanja, saopšteno je iz Biroa predsjednika Republike Srpske za odnose sa javnošću.

Cvijanovićeva i Poš razmijenili su mišljenja o aktuelnim političkim i ekonomskim temama u Republici Srpskoj i BiH, regionalnoj saradnji i procesu evropskih integracija.

  • 16:30 Вијести у 16:30

    Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

  • 16:50 Центар дана

    Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

  • 18:20 Емисија: Енерго клуб

    Релевантне актуелности из области производње електричне енергије.

  • 18:55 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.

  • 19:00 АТВ Вијести

    Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

  • 19:40 Маркетинг

    Блок економско-пропагандног програма.